Naujienų
prenumerata
Naujienų ir nuolaidų prenumerata!
Susisiekite

Vizos į Rusiją

Svarbi informacija (bendra visų tipų vizoms į Rusijos FR):
  • Pasas - tvarkingas, nesuplėšytas, turi galioti ne mažiau kaip 6 mėn. po vizos pasibaigimo, pase turi būti mažiausiai 2 laisvi puslapiai įklijuoti vizai (į „kitus įrašus" ar „paso galiojimas" vizos neklijuojamos).
  • Foto nuotrauka (matmenys 3,5 cm x 4,5 cm, spalvota, matinė, baltame fone). Nuotraukoje veidas turi užimti ne mažiau kaip 70-80proc. viso nuotraukos dydžio.
  • Vykstančiųjų į užsienį sveikatos draudimas (minimali suma 40 000 eurų, polise turi būti įrašas, kad vyksta į Rusiją, ne NVS. Draudimas forminamas visam vizos galiojimo laikui (jei draudimas galioja 5 dienas, ir viza bus forminama 5 dienoms, jei norite vizos 30dienų – reikalingas draudimas 30dienų; jei forminama metinė viza – reikalingas draudimas metams). Draudimą galite įsigyti mūsų biure.
  • Tikslūs kiekvieno asmens, kuriam forminama viza, anketiniai duomenys (gyv. adresas, telefono numeris, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), darbovietė, darbovietės adresas, užimamos pareigos (vaikams – mokymosi įstaigos duomenys), gimimo miestas ir  imigracijos  metai į Lietuvą (jei gimė ne LR).
  • Tikslus vienkartinės turistinės vizos galiojimo laikas (nuo – iki). Rekomenduojame numatyti maksimalų Jums reikalingos vizos galiojimo laiką, kadangi suforminus vizą, nėra galimybės jos pratęsti ar pakeisti. 
  • Daugkartinės metinės vizos ir dvikartinės iki 90 dienų galiojančios vizos yra tik komercinės, forminamos tik dirbantiems asmenims (darbovietės duomenys nurodomi anketoje).
SVARBU: jei vykstate į Rusijos Federacijos Respubliką per Baltarusiją – jums taip pat reikalinga tranzitinė Baltarusijos viza (vykstant traukiniu, automobiliu, autobusu).
 
 
Reikalingi dokumentai (vienkartinėms turistinėms vizoms): pasas; 1 foto nuotrauka; vykstančiųjų į užsienį sveikatos draudimas visam vizos galiojimo laikui; anketiniai duomenys.
Reikalingi dokumentai (daugkartinėms dvikartinėms vizoms): pasas; 1 foto nuotrauka; vykstančiųjų į užsienį sveikatos draudimas visam vizos galiojimo laikui; anketiniai duomenys.
Reikalingi dokumentai (daugkartinėms komercinėms vizoms – prieš tai neturėjus Rusijos vizos arba turėjus daugiau nei prieš metus pasibaigusią vizą): pasas; 1 foto nuotrauka; vykstančiųjų į užsienį sveikatos draudimas visam vizos galiojimo laikui; anketiniai duomenys.
Reikalingi dokumentai (daugkartinėms komercinėms vizoms – prieš tai turėjus bet kokio tipo Rusijos vizą, kurios galiojimas pasibaigęs ne daugiau kaip prieš metus): pasas; 1 foto nuotrauka; vykstančiųjų į užsienį sveikatos draudimas visam vizos galiojimo laikui; anketiniai duomenys; senos vizos kopija (pasibaigusi ne daugiau kaip prieš metus) bei paskutinio įvažiavimo ir išvažiavimo į RF antspaudų kopijos.
Reikalingi dokumentai ( tranzitinėms vizoms per Rusiją):  pasas; 1 foto nuotrauka; vykstančiųjų į užsienį sveikatos draudimas visam vizos galiojimo laikui; anketiniai duomenys; bilietų, kuriuose matosi pradinis ir galutinis Jūsų kelionės taškai, kopijos.
 
 
TURISTINIŲ VIENKARTINIŲ VIZŲ Į RUSIJĄ KAINOS (maksimali vizos galiojimo trukmė - 30dienų)

PADAROMA (DARBO DIENŲ SKAIČIUS) *

3 D.D. 8 D.D
Kaina: 116 Eur 77 Eur
Kaina neįgaliesiems asmenims (reikalinga neįgalumo pažymėjimo kopija išversta į rusų kalbą ir patvirtinta notaro)   19* Eur
 
 * Turint neįgaliojo pažymėjimą, reikalingas pažymėjimo notaro patvirtintas vertimas į rusų kalbą!
 
KOMERCINIŲ DAUGKARTINIŲ METINIŲ VIZŲ Į RUSIJĄ KAINOS (per 365d. galima išbūti Rusijoje iki 180dienų)
PADAROMA (DARBO DIENŲ SKAIČIUS) *
10 D.D. 28 D.D.

Prieš tai turėjus Rusijos vizą, kurios galiojimas pasibaigęs ne daugiau kaip prieš metus

126 Eur  
Prieš tai neturėjus Rusijos vizos   155 Eur
 
 
KOMERCINIŲ VIENKARTINIŲ ARBA DVIKARTINIŲ VIZŲ Į RUSIJĄ KAINOS (maksimali vizos galiojimo trukmė - 90dienų)
PADAROMA (DARBO DIENŲ SKAIČIUS) * 9 D.D.
Kaina (vienkartinės arba dvikartinės komercinės vizos): 96 Eur
 
* PADAROMA (DARBO DIENŲ SKAIČIUS) -  vizos padarymo trukmė skaičiuojama nuo sekančios dienos, kai visi dokumentai yra priduodami  dieną prieš iki 12val.  Jei dokumentai yra priduodami po 12val., vizos padarymo trukmė skaičiuojama ne nuo sekančios, bet dar nuo kitos dienos.