Naujienų
prenumerata
Naujienų ir nuolaidų prenumerata!
Susisiekite

Vizos į Baltarusiją

Svarbi informacija (bendra visų tipų vizoms į Baltarusijos Respubliką):
  • Pasas - tvarkingas, nesuplėšytas, turi galioti ne mažiau kaip 6 mėn. po vizos pasibaigimo, pase turi būti mažiausiai 2 laisvi puslapiai įklijuoti vizai (į „kitus įrašus" ar „paso galiojimas" vizos neklijuojamos).
  • Foto nuotrauka (matmenys 3,5 cm x 4,5 cm, spalvota, matinė, baltame fone). Nuotraukoje veidas turi užimti ne mažiau kaip 70-80proc. viso nuotraukos dydžio.
  • Vykstančiųjų į užsienį sveikatos draudimas, galiojantis Baltarusijoje (draudimo polise turi būti Белгосстрах firmos logotipas), visam vizos galiojimo laikui. Draudimą galite įsigyti mūsų biure. 
  • Tikslūs kiekvieno asmens, kuriam forminama viza, anketiniai duomenys (gyv. adresas, telefono numeris, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), darbovietė, darbovietės adresas, užimamos pareigos (vaikams – mokymosi įstaigos duomenys), sutuoktinio duomenys (vardas, pavardė, mergautinė pavardė, gimimo data), gimimo miestas ir imigracijos  metai į Lietuvą (jei gimė ne LR).
  • Jei viza forminama vaikams iki 16m. amžiaus, reikalingi dokumentai: vaiko gimimo liudijimo kopija ir abiejų tėvų pasų kopijos.
  • Tikslus vienkartinės vizos galiojimo laikas (nuo – iki). Rekomenduojame numatyti maksimalų Jums reikalingos vizos galiojimo laiką, kadangi suforminus vizą, nėra galimybės jos pratęsti ar pakeisti. 
  • Daugkartinės metinės vizos yra tik komercinės, forminamos tik dirbantiems asmenims (apačioje rasite reikalingus dokumentus daugkartinei metinei Baltarusijos vizai gauti).
  • Baltarusijos vienkartinės vizos yra tarnybinės arba privačios. Privačiai vizai gauti reikalingi: asmens pas kurį vykstate duomenys: vardas, pavardė, tel. nr. ir tikslus adresas (asmuo privalo būti Baltarusijos pilietis). Jei asmuo vyksta į Baltarusiją pirmą kartą arba į Baltarusiją vyko prieš kelis metus, reikia pristatyti asmens, pas kurį vykstama, paso kopiją. Tarnybinei vizai  gauti reikalingi: įmonės, į kurią vykstate duomenys: pilnas pavadinimas, tel. nr., tikslus adresas ir adresas, kur apsistosite. 

 

Reikalingi dokumentai (vienkartinėms privačioms vizoms): pasas; 1 foto nuotrauka; vykstančiųjų į užsienį sveikatos draudimas visam vizos galiojimo laikui; anketiniai duomenys; asmens pas kurį vykstama duomenys.

Reikalingi dokumentai (vienkartinėms tarnybinėms vizoms): pasas; 1 foto nuotrauka; vykstančiųjų į užsienį sveikatos draudimas visam vizos galiojimo laikui; anketiniai duomenys; įmonės į kurią vykstama duomenys.

Reikalingi dokumentai (tranzitinėms vizoms) – 1 foto nuotrauka; vykstančiųjų į užsienį sveikatos draudimas dienai, kai kertama Baltarusijos siena; anketiniai duomenys; kelionės bilietai, kurie įrodytų, kad Baltarusija yra kertama tranzitu.

Reikalingi dokumentai (daugkartinėms komercinėms vizoms) - žr. puslapio apačioje.

 

VIENKARTINIŲ VIZŲ IR TRANZITINIŲ VIZŲ Į BALTARUSIJĄ KAINOS (galiojimas nuo 2017 09 01)

PADAROMA (DARBO DIENŲ SKAIČIUS) * 2 D.D. 5 D.D.
1-kartinė, privati arba tarnybinė viza (maksimalus galiojimo laikas 30d.) 74 Eur 45 Eur
2-kartinė, privati arba tarnybinė viza (maksimalus galiojimo laikas 30d.) 94 Eur 55 Eur
VAIKAMS 0-14M. 1-kartinė, privati viza (maksimalus galiojimo laikas 30d.)   15 Eur
TRANZITAS 2 - kartinis 50 Eur 35 Eur
TRANZITAS daugkartinis 90 Eur 55 Eur
VAIKAMS 0-14M. TRANZITAS 2 - kartinis   15 Eur
Kapo lankymas 2 kartus per metus po 10d.    20 Eur

 

KOMERCINIŲ DAUGKARTINIŲ VIZŲ Į BALTARUSIJĄ KAINOS (forminamos tik pristačius žemiau nurodytus dokumentus).

PADAROMA (DARBO DIENŲ SKAIČIUS) * 2 D.D. 5 D.D.
Komercinė daugkartinė 3, 6 arba 12mėn. viza (tik pristačius dokumentus) 145 Eur 85 Eur

* PADAROMA (DARBO DIENŲ SKAIČIUS) -  vizos padarymo trukmė skaičiuojama nuo sekančios dienos, kai visi dokumentai yra priduodami dieną prieš iki 12val.  Jei dokumentai yra priduodami po 12val., vizos padarymo trukmė skaičiuojama ne nuo sekančios, bet dar nuo kitos dienos.

 

Reikalingi dokumentai (3mėn. daugkartinėms komercinėms vizoms) (dokumentai, išskyrus pasą nebus grąžinami):

  • pasas; 1 foto nuotrauka; draudimas; anketiniai duomenys.
  • paraiška (ходотайство) iš Baltarusijos įmonės.
  • sutarties tarp Baltarusijos juridinio asmens ir organizacijos, kurioje asmuo dirba, kopija (patvirtinta originaliais Baltarusijos firmos anspaudais) arba originalas.
  • pažyma iš darbovietės ant firminio blanko, patvirtinanti, kad asmuo joje dirba. Jei viza forminama įmonės vadovui, pažymą turi pasirašyti kitas asmuo (finansininkas).
  • išrašas iš Sodros.
  • įgaliojimas mūsų įmonei (teirautis agentūroje).

Reikalingi dokumentai (6 -12mėn. daugkartinėms komercinėms vizoms) (dokumentai, išskyrus pasą nebus grąžinami):

  • pasas; 1 foto nuotrauka; draudimas; anketiniai duomenys.
  • paraiška (ходотайство) iš Baltarusijos įmonės.
  • originalus išrašas iš Baltarusijos registrų centro.
  • sutarties tarp Baltarusijos juridinio asmens ir organizacijos, kurioje asmuo dirba, kopija (patvirtinta originaliais Baltarusijos firmos anspaudais) arba originalas.
  • pažyma iš darbovietės ant firminio blanko, patvirtinanti, kad asmuo joje dirba. Jei viza forminama įmonės vadovui, pažymą turi pasirašyti kitas asmuo (finansininkas).
  • prašymas iš darbovietės ant firminio blanko, adresuotas Baltarusijos ambasadai, kad asmeniui išduotų vizą.
  • išrašas iš Sodros.
  • įgaliojimas mūsų įmonei (teirautis agentūroje).